Aktualitások

Áramszünet miatt december 7-én 12-13 óra között fennakadások várhatók az ügyintézésben -##- Nagykanizsán a 48. és 50. héten is lesz bio gyűjtés -##- Változások a szemétszállítási díj fizetésével kapcsolatban -##- Nagydarabos műanyag hulladék átvétele szünetel -##- Textil hulladék díjmentesen leadható minden hulladékudvarban -##- Lakossági hulladékudvaraink 2023. 07. 01-től érvényes nyitvatartása és átvételi rendje jelentősen változott!

Tisztelt Lakossági Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, 2023.07.01-től a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. megkezdi koncesszori feladatainak ellátását. Ezzel együtt változások lépnek életbe a hulladékudvarok átvételi rendjével és nyitvatartásával kapcsolatban. Az átvehető hulladékok köréről és azok mennyiségi korlátairól kérjük érdeklődjenek a honlapunkon (www.viridis-pannonia.hu) található elérhetőségeinken.

A hulladékokat minden esetben típusonként szükséges mérlegelni, így kérjük azokat egymástól elkülönítve szállítsák be, hogy az átvétel gyorsan és zökkenőmentesen történjen!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a hulladékudvari átvétellel kapcsolatos adminisztrációs feladataink megnövekedése, a hulladékudvarokban hosszabb várakozási idővel fog járni!

Kérjük türelmüket és együttműködésüket!